Optaget - men send gerne en besked!


Vi er offline - men tilstræber at svare indenfor 2 hverdage.

Optaget - men send gerne en besked!
Unisex elcykel

Unisex elcykel

Der er 1 produkt.

UNISEX ELCYKEL

Vores udvalgte unisex elcykler er udformet i et traditionelt men sporty og ikke mindst alsidigt cykeldesign. Grundtanken er at elcyklerne skal appellere så bredt som muligt og være brugbare på tværs af alder og køn. Stabil, pålidelig og praktisk fordi konstruktionen og komponenterne er udviklet og udvalgte med et formål. Batteriet og motoren er integreret i rammen for at opnå den bedste cykeloplevelse. Køb den her og få en nemmere hverdag!

 

Læs mere om hvilke muligheder du har, efter produktoversigten herunder.

1 - 1 of 1 produkt
 • Elcykel unisex 250W centermotor - Strømstad uni - Antracitgrå - 17 Ah LG batteri 16 475 DKK Elcykel unisex 250W centermotor - Strømstad uni - Antracitgrå - 17 Ah LG batteri 16 475 DKK
  -1 500 DKK
  Udsolgt - på lager igen 2022
  Elcykel unisex 250W centermotor - Strømstad uni -...
  STD.uni.BF250MD.36v.AG

  Praktisk unisex elcykel med robust kurv, farveskærm, centermotor og lang rækkevidde Strømstad Uni er en elegant men sporty unisex elcykel med centermotor og integreret batteri i rammen. Den er udstyret med en stærk elmotor fra Bafang med indbygget momentsensor, som giver dig en naturlig cykeloplevelse men med følelsen af at have superkræfter. Cyklen fås...

  16 475 DKK 17 975 DKK -1 500 DKK

Hos Boxbike går vi op i kvalitet. Både når det gælder elmotor og batteri, men også designet på elcyklen. Og denne unisex elcykel må siges at leve op til det.

Alle dele er nøje udvalgt til det nordiske klima, så både du og vi er helt sikker på, at din elcykel altid er klar til at bringe dig frem eller tilbage, uanset om det er i frost og kulde, på en grå regnvejrsdag eller på en sommerdag med solskin og højt til himlen. Vi går op i velafprøvede løsninger, der er kendt for at kunne holde – både når det gælder mekanik og elektronik.

PRAKTISK ELCYKEL I UNISEX-DESIGN

Elcykler i moderne design med extra fokus på detaljerne, der ser ud, som elcykler bør se ud. Alene ud fra udseendet, er det til at for få øje, at denne elcykel ikke er som elcykler er flest. Designet er holdt i afdæmpede men stilfulde farver og former. Stabiliteten og køreoplevelsen er i top. Konstruktionen er praktisk for både mænd og kvinder.

250W CENTERMOTOR & 11 AH ELLER 17 AH BATTERI

Batteriet er integreret i rammen og motoren monteret lavt i kranken. Årsagen er enkel. Et lavere tyngdepunkt og en bedre vægtfordeling giver mere stabilitet og en overlegen køreoplevelse. Krankmotoren på 250W fra velkendte Bafang er udstyret med en momentsensor, som gør at motoren assisterer i takt med hvor meget du selv træder i pedalerne. Det giver en meget naturlig cykeloplevelse, blot med superkræfter. Vælg batteri efter ønsket rækkevidde – helt op 17 Ah / 612 Wh eller hvad svarer til op til over 100 km på én opladning.