Bafang / 8FUN BBS02 500W / 36V krankmotor med controller 4 199 DKK Udvid

Bafang / 8FUN BBS02 500W / 36V krankmotor med controller

Bafang Bafang

MM G340.500 BBS02 / 36V

Ny

Kraftfuld Bafang centermotor med 500 watt / 36 Volt controller

Denne krankmotor har den dobbelte effekt i forhold til elcykel standarden som er på 250W. Den er altså til dig som kører tunglastet ladcykel eller hvis du bare vil ha’ mere fart på din mountain bike når du kører i skoven.  

Motoren monteres direkte i kranken, mellem pedalerne og kan eftermonteres på næsten alle cykler med standard krankhus på 68-73mm i bredden og 33-34mm i diameter. 
Udover overlegen trækkraft, er en af fordelene at det ikke er nødvendigt at ændre på indvendige gearsystemer, hvilket ellers er et vilkår ved montering af en navmotor i baghjulet. 
Motoren har indbygget friløb, hvorfor den ikke fungerer sammen med fodbremse. Du kan dog montere den på cykler med fodbremse, men du må så i stedet montere en alternativ bremse som f.eks V-bremse eller klo-bremse på baghjulet for at bibeholde en funktionel bremse.

OBS:

 • Prisen er for motor, controller og monteringsbeslag. Display, tandhjul, kabler, hastighedssensor og bremsesensor bestilles seperat. Søger du et komplet ombygningskit findes det her:
 • Motor og controller er seneste version med Bafang logo og forbedret controller. 
 • For at kunne udføre korrekt montering skal der anvendes lidt specialværktøj. Værktøjet kan købes i de fleste cykelbutikker, eller for nemheds skyld naturligvis også her på siden.
 • Motoren findes i yderligere 3 varianter;   250W / 36V, 750W / 48V eller BBS-HD 1000W / 48V. Alle til cykler med friløb og håndbremse dvs enten V-bremse, skivebremse eller rullebremse på baghjulet.

BBS motoren kan programmeres om efter ønske. Kontakt os for at høre mere

Flere detaljer

På lager - leveringstid 1-3 dage

4 199 DKK

Køb for 749 DKK mere og få fri fragt!
* Med visse undtagelser. Gælder ikke ladcykler.

Krankmotoren er på flere måder en bedre løsning end en navmotor. Den er mere effektiv og har særlig god trækkraft - helt op til 100 newtonmeter og 900 watt peak effekt
Fordi den trækker direkte på kæden, som på en almindelig cykel, kan du stadig udnytte gearene optimalt. Det gør krankmotoren særlig velegnet til ladcykler, og mountain bikes eller til alle cykler i det hele taget, som benyttes i kuperet terræn. Rækkevidden er ofte også længere, sammenlignet med en traditionel navmotor fordi krankmotoren er mere effektiv.

Denne Bafang BBS02 500W motor er ikke lovlig af benytte på offentlig vej selvom den har PAS (Pedal Assist System), hvilket betyder at hjælpemotoren aktiveres når der trædes i pedalerne, og selvom kan begrænses til 25 km/t. Højere hastigheder kan opnåes, som på en normal cykel, ved at træde hårdere i pedalerne. Alternativt kan du ændre hastighedsbegrænsning så elmotoren hjælper dig op på 40+ km/t.

Følgende dele medfølger:

500W MID-DRIVE MOTOR (krank)

 • MM G340.500W DC børsteløs kvalitets motor (CE & TÜV godkendt)
 • IP65 certificeret ( Vandtæt)
 • Indbygget PAS 
 • Integreret ny og forbedret 36V / 25A controller
 • Drejningsmoment: max. 100 Nm
 • Nominel effekt 500W / Max. peak 900 watt
 • Vægt ca 3,8 kg
 • Monteringsbeslag

 

Interesseret i en stærkere motor. Vi har også 750W eller 1000W kits. Find dem her.

En kontinuerlig effekt på 250W er grænsen for en elcykel, hvis den lovligt skal benyttes på offentlig vej. Benytter du en motor med højere effekt, er det derfor helt på eget ansvar.

Endnu ingen kunde anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Bafang / 8FUN BBS02 500W / 36V krankmotor med controller

Bafang / 8FUN BBS02 500W / 36V krankmotor med controller