Bafang BBSHD 1000W / 48V midmotor med controller Förstora

Bafang BBSHD 1000W / 48V midmotor med controller

Bafang Bafang

MM G320.1000 BBSHD / 48V

Nyhet

Bafangs kraftigste eftermonteringsmotor på hele 1000 watt / og max. 1560 watt

Denne krankmotor er til dig der ikke vil gå på kompromis med hverken effekt og kvalitet! Motoren har fire gange den normale kontinuerlige effekt for en elcykel. Maximum effekten under belastning er hele 1560W og drejningsmomentet imponerende 160 Nm…  

Motoren monteres direkte i kranken og kan eftermonteres på næsten alle cykler med standard krankhus på 68-73mm i bredden og 33-34mm i diameter. 
Udover overlegen trækkraft, er en af fordelene at det ikke er nødvendigt at ændre på indvendige gearsystemer, hvilket ellers er et vilkår ved montering af en navmotor i baghjulet. 
Motoren har indbygget friløb, hvorfor den ikke fungerer sammen med fodbremse. Du kan dog montere den på cykler med fodbremse, men du må så i stedet montere en alternativ bremse som f.eks V-bremse eller klo-bremse på baghjulet for at bibeholde en funktionel bremse.

OBS:

 • Prisen er for motor, controller og monteringsbeslag. Display, tandhjul, kabler, hastighedssensor og bremsesensor bestilles seperat. Søger du et komplet ombygningskit findes det her:
 • Motor og controller er seneste version med Bafang logo og forbedret controller. 
 • For at kunne udføre korrekt montering skal der anvendes lidt specialværktøj. Værktøjet kan købes i de fleste cykelbutikker, eller for nemheds skyld naturligvis også her på siden.
 • Motoren findes i yderligere 3 varianter;   250W / 36V, 500W / 36V eller 750W / 48V. Alle til cykler med friløb og håndbremse dvs enten V-bremse, skivebremse eller rullebremse på baghjulet.

BBS motoren kan programmeres om efter ønske. Kontakt os for at høre mere

Fler detaljar

I lager - Leveranstid 1-3 dagar

4 999 DKK

Handla för 749 DKK mera och få fri frakt!
*med vissa undantag

Krankmotoren er på flere måder en bedre løsning end en navmotor. Den er mere effektiv og har særlig god trækkraft - helt op til 160 newtonmeter og 1560 watt peak effekt!!
Fordi den trækker direkte på kæden, som på en almindelig cykel, kan du stadig udnytte gearene optimalt. Det gør krankmotoren særlig velegnet til ladcykler, og mountain bikes eller til alle cykler i det hele taget, som benyttes i kuperet terræn. Rækkevidden er ofte også længere, sammenlignet med en traditionel navmotor fordi krankmotoren er mere effektiv.

Denne Bafang BBSHD 1000W motor er ikke lovlig af benytte på offentlig vej selvom den har PAS (Pedal Assist System), hvilket betyder at hjælpemotoren aktiveres når der trædes i pedalerne, og selvom den kan begrænses til 25 km/t. Højere hastigheder kan opnåes, som på en normal cykel, ved at træde hårdere i pedalerne eller ved at tilslutte et diskret gashåndtag. Hastighedsbegrænsningen kan ændre således elmotoren hjælper dig op på 55+ km/t alt efter gearing.

Følgende dele medfølger:

1000W MID-DRIVE MOTOR (krank)

 • MM G320.1000W DC børsteløs kvalitets motor (CE & TÜV godkendt)
 • IP65 certificeret ( Vandtæt)
 • Indbygget PAS
 • Mulighed for gashåndtag
 • Integreret ny og forbedret 48V / 30A controller med 3077 mosfets
 • Drejningsmoment: max. 160 Nm
 • Nominel effekt 1000W / Max. peak 1560W
 • Vægt ca 5,4 kg
 • Monteringsbeslag

 

Er 1000W for meget? - Vi har også 250W, 500W eller 750W kits. Find dem her.

En kontinuerlig effekt på 250W er grænsen for en elcykel, hvis den lovligt skal benyttes på offentlig vej. Benytter du en motor med højere effekt, er det derfor helt på eget ansvar.

 

Ingen kund recensioner för tillfället.

Skriv ditt omdöme

Bafang BBSHD 1000W / 48V midmotor med controller

Bafang BBSHD 1000W / 48V midmotor med controller