Optaget - men send gerne en besked!

Foldbar Elcykel

Foldbar Elcykel

2 varer

Foldbar elcykel

Med en foldbar elcykel har du et smart transportmiddel, du nemt kan have med i toget eller bussen til og fra arbejde, eller som nemt kan komme med i bilen, båden eller campingvognen på ferieturen. Når der så er brug for cyklen, kan den nemt klappes ud og så er du på vej. Den indbyggede 250 watts elmotor hjælper til, hvad enten du kører på en dansk vej i regn og rusk eller cyklen skal bruges i et mere kuperet landskab på ferieturen.


Læs mere om hvilke muligheder du har, efter produktoversigten herunder.

1 - 2 of 2 produkter

Med en foldbar elcykel har du altid et praktisk og smart transportmiddel lige ved hånden. Snup elcyklen til stationen, klap cyklen sammen og hav den med i toget. Når du kommer frem, folder du elcyklen ud igen og cykler til arbejdet eller hvilken som helst anden destination, du nu er på vej imod.

Den foldbar elcykel er også perfekt til ferieturen. Den fylder kun cirka 1/3 af en almindelig cykel, når elcyklen er foldet sammen. Så der skal ikke meget bagagerum til, før der er plads til din foldbare elcykel og selv på tidens populære mini-biler er det muligt at have elcyklen med.

Den foldbare elcykel er også perfekt til båden eller campingvognen. Så har du altid et transportmiddel lige ved hånden, når du skal rundt i nærområdet. Det sparer både benzin og er godt for dit helbred – og så oplever du nu en gang alting meget mere intenst, når du er på cykel.

To versioner af samme foldbare elcykel

Vi sælger to forskellige varianter af Strømstad flex el foldecykel, bygget efter den samme grundlæggende konstruktion. Modellerne, én med og én uden støddæmpning i forgaflen, er udstyret med en 250 watts elmotor fra Bafang, integreret i sorte helstøbte aluminiumsfælge med kun 6 egere. Det giver en robust og stort set vedligeholdelsesfri fælg, som desuden ser fantastisk godt ud!

Flere tilvalg og tilbehør

En af fordelene ved at købe elcykel på Boxbike, er at du kan tilpasse elcyklen efter dit behov. Udover fem forskellige farver, støddæmpet forgaffel og hydrauliske skivebremser kan du på hver enkelt model desuden tilvælge:

  • LED (diode) panel eller LCD display som viser hastighed, km-tæller m.v
  • Diskret tommelgas
  • 7,8 Ah eller 10,2 Ah LG batteri alt efter ønsket rækkevidde
  • Bagagebærer og skærme


Derudover har vi desuden en praktisk opbevaringstaske som passer til denne og andre foldecykler.

Få gavn af vores ekspertise

Når du køber foldecykel eller andre former for elcykler hos Boxbike, kan du drage nytte af vores erfaring med elcykler. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller overvejelser du vil have afklaret inden du kan træffe en beslutning. Vi udvælger altid nøje alle vores elcykler og reservedele fra anerkendte leverandører. Af transport hensyn leveres de som regel delvist samlet, men det er kun de sidste småjusteringer du selv skal udføre. Slutmonteringen tager blot ca. 20 min. Har du det bedst med at afhente din nye cykel færdigmonteret er det naturligvis også muligt – bl.a i Valby og Herning.

Vi udvikler løbende på alle vores modeller og går efter gode funktionelle løsninger, vi ved der virker. Den nyeste version eller den nyeste teknologi er ikke altid et must. For hvad hjælper den dig i hverdagen, hvis den ikke kan stå distancen.

Så uanset om du køber en foldbar elcykel, en almindelig elcykel eller vores ladcykel med elektrisk hjælpemotor, er du sikker på at få en ordentlig cykel, der virker og som er bygget til at holde til det danske vejr. Vi sælger også ekstra batterier, elcykel-kits til din almindelige cykel, samt elektriske reserve- og sliddele til mange forskellige elcykler. Mange af delene passer også til andre mærker. Så kontakt os også gerne, hvis du står og mangler en reservedel til en elcykel, der ikke er købt hos os.

Vi har hurtig levering og mulighed for afhentning i Valby, Herning (udvalgte varer).