Optaget - men send gerne en besked!

Bremser & bremsedele

Bremser & bremsedele

2 varer

Elcykel bremser - opgrader bremserne på din elcykel

Her i kategorien finder du et udvalg af komplette bremsesæt og bremsedele til elcykler. Opgrader bremserne på din elcykel eller ladcykel med hydrauliske skivebremser fra Tektro.

Vi har Tektro Auriga Twin med modelbetegnelsen HD-E525 særligt til elektriske ladcykler, samt HD-T525 til ladcykler uden elmotor. Til mountain-bikes med elmotor og tilsvarende ombyggede cykler, har vi Tektro Dorado HD-E725 og HD-E710 særligt egent til 45 km/t Speed pedelecs.

Med disse skivebremser fra Tektro kan du med fordel udskifte og forbedre bremserne på din ladcykel med mekaniske skivebremser.
Bremserne findes i 2 forskellige varianter – et sæt med spejlvendte kalibre til ladcykler med begge kalibre på samme side af hjulakslen, som f.eks Christiania bike.
Det andet sæt er med ens kalibre til ladcykler med kalibrene monteret på modsat side af hjulakslen, som f.eks Cargobike, Am-ladcykel, Cargokid og flere andre.


Fordelen med hydrauliske skivebremser sammenlignet med mekaniske skivebremser, er at de er selvjusterende så ladcyklen altid bremser jævnt. Du undgår altså usikre opbremsninger og at skulle justere bremserne regelmæssigt, for at de skal fungere optimalt.

Har du en anden ladcykel som f.eks Winther Kangaroo, Trio bike eller Seaside bike kan du opgradere til større bremseskiver eller købe nye bremseklodser her.

1 - 2 of 2 produkter
 • Tektro Auriga Twin HD-T525 203 mm - komplet sæt til ladcykel Tektro Auriga Twin HD-T525 203 mm - komplet sæt til ladcykel
  Udsolgt - kontakt kundeservice for leveringstid
  Tektro Auriga Twin HD-T525 180 mm spejlvendt - komplet...
  Tektro.auriga.twin.hd.t525.m.180

  Opgrader bremserne på din ladcykel til hydrauliske Tektro skivebremser med dette sæt. Alt for mange ladcykler kører med for dårligt vedligeholdte skivebremser på forhjulene. Det kan medføre ustabile og usikre nedbremsninger. Mekaniske skivebremser skal nemlig justeres regelmæssigt, for at ladcyklen bremser jævnt uden slinger. Er din ladcykel en af dem,...

  1 199 DKK
 • Tektro Auriga Twin HD-E525 F-IS 180 mm - komplet sæt til ladcykel Tektro Auriga Twin HD-E525 F-IS 180 mm - komplet sæt til ladcykel
  Udsolgt - kontakt kundeservice for leveringstid
  Tektro Auriga Twin HD-E525-F-IS 180 mm spejlvendt -...
  Tektro.auriga.twin.hd.e525.180

  Opgrader bremserne på din ladcykel til hydrauliske Tektro Auriga Twin skivebremser med dette sæt. Alt for mange ladcykler kører med for dårligt vedligeholdte skivebremser på forhjulene. Det kan medføre ustabile og usikre nedbremsninger. Mekaniske skivebremser skal nemlig justeres regelmæssigt, for at ladcyklen bremser jævnt uden den slingrer. Er din...

  1 279 DKK

Krankmotor til elcykler: En fordel for dig, der elsker at cykle

En krankmotor, eller en centermotor, som det også kaldes, er til dig, der nyder en god cykeltur. Motoren trækker nemlig på kæden, hvilken gør oplevelsen af cykelturen med motor meget lig den uden motor. Nu blot med mere fart.

Og hvis du ikke vil sige helt farvel til cykelmotion, er centermotoren også en fordel. Den tilpasser nemlig motorkraften efter, hvor meget du selv yder. Jo mere du træder i pedalerne, jo mere hjælper motoren dig.

En krankmotor er særlig god til cykelture i kuperet terræn, fordi motoren, i modsætning til navmotoren, ikke gør fordækket tungt og derfor sværere at dreje. Det er også en mere kraftfuld motor, hvilket gør den oplagt til de tunge ladcykler.

Der er typisk også en længere rækkevidde på en krankmotor, end der er på en almindelig navmotor: Du kan altså komme længere på en opladning.

Byg din egen cykel med krankmotor

Hvis du drømmer om mere cykelkraft, men allerede har en god cykel stående, behøver du faktisk ikke at investere i en ny elcykel. Du kan nemlig sagtens bygge din egen.

En almindelig krankmotor kan eftermonteres på de fleste cykler med et standard krankhus. Og vi hjælper dig gerne på vej.

Hvis du selv vil opdatere din almindelige cykel, så den får ekstra fart på cykeltstierne, kan du nemlig se vores elcykel-kit. Her kan du også kan læse mere om, hvad du skal overveje, når du vælger motor til din cykel.

Der er altså mange gode grunde til at vælge en centermotor til din elcykel. Blandt vores udvalg finder du derfor både krankmotorer til dig, der vil have mere fart på mountainbiken, og til dig, der skal trække en tung ladcykel. Og så er der naturligvis også motorer til alle jer, der bare vil have lidt ekstra hjælp på den lange cykeltur til arbejde eller lignende.