Bremser & bremsedele

Bremser & bremsedele

Der er 1 produkt.

Elcykel bremser - opgrader bremserne på din elcykel

Her i kategorien finder du et udvalg af komplette bremsesæt og bremsedele til elcykler. Opgrader bremserne på din elcykel eller ladcykel med hydrauliske skivebremser fra Tektro.

Vi har Tektro Auriga Twin med modelbetegnelsen HD-E525 særligt til elektriske ladcykler, samt HD-T525 til ladcykler uden elmotor. Til mountain-bikes med elmotor og tilsvarende ombyggede cykler, har vi Tektro Dorado HD-E725 og HD-E710 særligt egent til 45 km/t Speed pedelecs.

Med disse skivebremser fra Tektro kan du med fordel udskifte og forbedre bremserne på din ladcykel med mekaniske skivebremser.
Bremserne findes i 2 forskellige varianter – et sæt med spejlvendte kalibre til ladcykler med begge kalibre på samme side af hjulakslen, som f.eks Christiania bike.
Det andet sæt er med ens kalibre til ladcykler med kalibrene monteret på modsat side af hjulakslen, som f.eks Cargobike, Am-ladcykel, Cargokid og flere andre.


Fordelen med hydrauliske skivebremser sammenlignet med mekaniske skivebremser, er at de er selvjusterende så ladcyklen altid bremser jævnt. Du undgår altså usikre opbremsninger og at skulle justere bremserne regelmæssigt, for at de skal fungere optimalt.

Har du en anden ladcykel som f.eks Winther Kangaroo, Trio bike eller Seaside bike kan du opgradere til større bremseskiver eller købe nye bremseklodser her.

1 - 1 of 1 produkt
 • Tektro Auriga Twin HD-E525 F-IS 180 mm - komplet sæt til ladcykel Tektro Auriga Twin HD-E525 F-IS 180 mm - komplet sæt til ladcykel
  Udsolgt - kontakt kundeservice for leveringstid
  Tektro Auriga Twin HD-E525-F-IS 180 mm spejlvendt -...
  Tektro.auriga.twin.hd.e525.180

  Opgrader bremserne på din ladcykel til hydrauliske Tektro Auriga Twin skivebremser med dette sæt. Alt for mange ladcykler kører med for dårligt vedligeholdte skivebremser på forhjulene. Det kan medføre ustabile og usikre nedbremsninger. Mekaniske skivebremser skal nemlig justeres regelmæssigt, for at ladcyklen bremser jævnt uden den slingrer. Er din...

  1 599 DKK

Øg din cykelsikkerhed med gode bremser til elcykel og el ladcykel

Det er dejligt med et kraftfuldt batteri, der får dig langt på en opladning. Vi har masser af batterier og opladere her på siden, som sørger for netop dette. Men her er det elcykel bremserne der er i fokus. For som alle, der jævnligt hopper på cyklen, ved, er det er vigtigt ikke at glemme bremserne i iveren efter at komme fremad.

For uanset om du farer igennem byen på en elcykel eller selv må lægge alle kræfter i pedalerne, er det vigtigt med ordentlig bremser. En cykel skal nemlig ikke kun være godt kørende; den skal naturligvis også kunne lave en stabil opbremsning. Især når du kører med fuld fart på en elcykel. Se også hele vores udvalg af elcykel reservedele.

Måske er du landet her på siden, fordi bremserne på din elcykel er ved at være slidte. Eller måske vil du blot sikre dig at du er godt beskyttet – selv ved hårde opbremsninger på din elcykel.

Uanset hvad din årsag til at skifte dine bremser ud er, så er du i gode hænder hos os.

Undgå at dine elcykel bremser fryser om vinteren

Det er en god idé at være opmærksom på bremserne, når du køber en ny cykel, eller vil udskifte bremserne på din nuværende. Slidte elcykel bremser er nemlig ikke det eneste, der kan sætte din sikkerhed over styr, når du svinger pedalerne.

For selvom mange danskere stabler jernhesten, når kulden ruller ind over landet, så er der også mange, der trodser vejrguderne og troligt padler videre i pedalerne i regn og slud.

Det er dog særlig vigtigt at være opmærksom på dine bremser, når vejret bliver koldere. Nogle bremsetyper fryser nemlig til i frostvejr. Hvis du foretrækker at cykle i al slags vejr, kan det betale sig at udskifte bremserne på cyklen, hvis de fungerer via kabler, da disse er kuldesensitive.

I stedet kan du overveje hydrauliske skivebremser, når du vil skrifte dine elcykel bremser. De sikrer nemlig en stabil opbremsning i al slags vejr – også frost.