Optaget - men send gerne en besked!

Bremser & bremsedele

Bremser & bremsedele

Der er 1 produkt.

Elcykel bremser - opgrader bremserne på din elcykel

Her i kategorien finder du et udvalg af komplette bremsesæt og bremsedele til elcykler. Opgrader bremserne på din elcykel eller ladcykel med hydrauliske skivebremser fra Tektro.

Vi har Tektro Auriga Twin med modelbetegnelsen HD-E525 særligt til elektriske ladcykler, samt HD-T525 til ladcykler uden elmotor. Til mountain-bikes med elmotor og tilsvarende ombyggede cykler, har vi Tektro Dorado HD-E725 og HD-E710 særligt egent til 45 km/t Speed pedelecs.

Med disse skivebremser fra Tektro kan du med fordel udskifte og forbedre bremserne på din ladcykel med mekaniske skivebremser.
Bremserne findes i 2 forskellige varianter – et sæt med spejlvendte kalibre til ladcykler med begge kalibre på samme side af hjulakslen, som f.eks Christiania bike.
Det andet sæt er med ens kalibre til ladcykler med kalibrene monteret på modsat side af hjulakslen, som f.eks Cargobike, Am-ladcykel, Cargokid og flere andre.


Fordelen med hydrauliske skivebremser sammenlignet med mekaniske skivebremser, er at de er selvjusterende så ladcyklen altid bremser jævnt. Du undgår altså usikre opbremsninger og at skulle justere bremserne regelmæssigt, for at de skal fungere optimalt.

Har du en anden ladcykel som f.eks Winther Kangaroo, Trio bike eller Seaside bike kan du opgradere til større bremseskiver eller købe nye bremseklodser her.

1 - 1 of 1 produkt
 • Tektro Auriga Twin HD-T525 203 mm - komplet sæt til ladcykel Tektro Auriga Twin HD-T525 203 mm - komplet sæt til ladcykel
  På lager - levering 1-3 dage
  Tektro Auriga Twin HD-T525 203 mm spejlvendt - komplet...
  Tektro.auriga.twin.hd.t525.m.203

  Opgrader bremserne på din ladcykel til hydrauliske Tektro skivebremser med dette sæt. Alt for mange ladcykler kører med for dårligt vedligeholdte skivebremser på forhjulene. Det kan medføre ustabile og usikre nedbremsninger. Mekaniske skivebremser skal nemlig justeres regelmæssigt, for at ladcyklen bremser jævnt uden slinger. Er din ladcykel en af dem,...

  1 199 DKK