Display

Display

Der er ingen produkter i denne kategori.

LCD Display & LED betjeningspanel til din elcykel

Leder du efter et nyt display til din elcykel, er Boxbike et rigtig godt sted at starte! Vi har nemlig et bredt udvalg, af alt fra simple LED betjeningspanel, brugervenlige LCD-displays og avancerede TFT displays med farveskærm. King-Meter, APT, KT (Kunteng), Key-Disp, Bafang og Dapu er nogle de mest anvendte producenter som leverer til mange forskellige elcykelmærker, både herhjemme og i udlandet.

Alle elcykler har i dag en eller anden form for display, som regel monteret på cykelstyret. Her tændes for det elektriske system, aflæses batteriets tilstand og vælges hvor meget hjælp der ønskes fra motoren.

På de simple LED betjeningspaneler uden skærm, som ofte findes på de billigste elcykler, har du begrænsede muligheder. De er letbetjente og giver dig de mest basale funktioner du har brug for på en elcykel.

Stiller du lidt større krav, har du formentlig en elcykel med LCD skærm med eller uden farve på skærmen. Her kan du se hvor hurtigt og hvor langt du har kørt og ændre indstilling om hjulstørrelse og fartbegrænsningen.

Ønsker du at ændre displayet på din elcykel til en anden model med flere funktioner, eller søger du en reservedele finder du næsten med garanti noget her du kan bruge. Dog er der visse detaljer at være opmærksom på. Vigtigst er at elcyklens styreenhed også kaldet controlleren benytter samme protokol som displayet.

I oversigten herunder finder vores udvalg af displays som kan benyttes på elcykler af mange forskellige mærker.

Den mest udbredte protokol på elcykler er UART og benyttes bland andet på Bafang systemer. Derfor kan du benytte flere forskellige typer display på Bafang motorer, men også benytte Bafang displays på elcykler med andre systemer. Protokollerne CAN og LIN er ikke så udbredte. KT (Kunteng) og DAPU benytter hver sin egen protokol hvorfor det er særligt vigtig at sikre både controller og display er fra samme producent.