Optaget - men send gerne en besked!

LEVERINGSFORM - & BETINGELSER

Når du handler på Boxbike har du flere forskellige muligheder for at få din bestilling leveret. Leveringstiden som er markeret med grønt, ud for hvert enkelt produkt, indikerer leveringstiden med den hurtigste leveringsform og uden eventuelle forsinkelser der kan opstå undervejs.
Leveringstiden regnes fra den dag du gennemfører din bestilling den er fremme hos dig eller et pakke udleveringssted. Når forsendelsen overdrages til transportøren overgår ansvaret for levering til dem, derfor kan Boxbike ikke garantere den angivne leveringstid, da en eventuel forsinkelse kan være udenfor vores kontrol.

LEVERINGSTID

Leveringstiden er typisk 2-4 hverdage fra du gennemfører din bestilling, afhængig af hvornår på dagen du bestiller.

FRI FRAGT

Når du handler for mere end Dkk 999,-* tilbyder vi fri fragt med den billigste leveringsform. Oftest vil det være med DHL Servicepoint, hvor din bestilling kan afhentes på et udleveringssted i nærheden af hvor du bor eller arbejder.

  • Ønsker du hurtigere levering og direkte til døren kan du som regel vælge UPS (home delivery) mod et tillæg.
  • Elcykler leveres ligeledes med DHL, men vil som regel blive afleveret på den oplyste leveringsadresse.
  • * Fri fragt gælder ikke for færdigmonterede elcykler og ladcykler.
BESTILLINGSVARER

Bestiller du en særlig vare eller en speciel version af en vare kan leveringstiden variere fra 1 – 14 uger. Er den forventede leveringstid ikke angivet ved produktet, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Kontakt os her

DHL SERVICE POINT / PARCEL CONNECT

Din bestilling kan typisk afhentes på et DHL Service Point, som deres pakkeudleveringssteder kaldes, indenfor 2-4 hverdage efter din bestilling er bekræftet. Et Servicepoint kan f.eks være i Netto, Føtex eller en kiosk i nærheden af din bopæl. Du modtager besked fra DHL når din pakke er klar til afhentning. Pakken skal afhentes inden 14 dage for at undgå at den sendes retur.

Spor din pakke her

UPS EXPRESS SAVER (hjemmelevering)

Dette er den hurtigste leveringsform som ofte kan tilvælges mod et tillæg. Pakke bliver leveret direkte til din hoveddør indenfor 1-3 hverdage når du bestiller inden kl 11.30. Du modtager en separat e-mail fra UPS med leveringsdetaljer. Heri har du indflydelse på hvornår leveringen finder sted.

Spor din pakke her

Levering til:
  • København / Sjælland tager 1- 2 hverdage
  • Fyn / Jylland og landfaste øer tager 2-3 hverdage
DHL HOME DELIVERY

Denne leveringsform benyttes til store pakker som elcykler og (færdigmonterede) ladcykler. Leveringen sker på på din hjemmeadresse. Du vil blive kontaktet af DHL inden levering. Leveringstiden er typisk 3-5 hverdage.

Spor din bestilling her

OBS:
  • Leveringstiden på færdigmonterede ladcykler kan variere i perioder hvor vi får mange bestillinger.
  • Du kan ikke fortryde en bestilling ved ikke at afhente eller modtage den. I stedet må du kontakte vores kundeservice. Uafhentede bestillinger faktureres et gebyr på min. kr 199,- for returfragt og håndtering. For elcykler og ladcykler er gebyret svarende til returfragten + håndtering.
TRANSPORTSKADE

Er forsendelsen beskadiget er det vigtigt at du kontakter Kundeservice så snart du bliver opmærksom på det og senest indenfor 3 dage, da det er vores frist for at anmelde skaden hos transportøren.

Er der synlige skader på indpakningen eller på selve varen ved modtagelsen, er det vigtig at anmelde skaden direkte til chaufføren og få det noteret på følgesedlen inden du underskriver for modtagelsen.