HANDELSBETINGELSER

Følgende handelsbetingelser gør sig gældende ved salg af elcykler, reservedele, batterier samt anden løsøre (nedenfor benævnt som produkter) fra Boxbike / Crea Viridis AB organisationsnummer: 556940-7033 (herefter refereret til som Boxbike), hvis ingen anden skriftelig aftale er indgået mellem kunden og Boxbike. Ved salg til forbrugere følger Boxbike den ufravigelige lovgivning på området. Boxbikes internetbutik (www.Boxbike.dk) vil i det nedenstående blive refereret til som Boxbike.dk

Generelt

Boxbike.dk sælger elcykler og elcykel reservedele til forbrugere i Danmark og resten af Norden. For at handle med os skal du være fyldt 18 år og have et gyldigt billede-ID som kan bruges til afhentning eller til udlevering af pakkepost. Hvis du er under 18 år skal vi have samtykke fra din værge. Vores produkter kan bruges i Danmark og resten Norden og kommer som regel med en fysisk eller elektronisk brugsanvisning, hvis det er relevant for produkttypen. Al brug af vores produkter sker på eget ansvar.

Produkt information:

På BoxBike.dk oplyses varens væsentlige egenskaber og specifikationer, for yderligere oplysninger eller spørgsmål kan der sendes en mail til BoxBike.dk via info@boxbike.dk

Copyright

Alt indhold på Boxbike.dk, såsom tekst, grafik, logoer, lydklip, digitale downloads, og anden software tilhører Boxbike eller vores leverandører, og er beskyttet af både danske og internationale ophavsrettigheder.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne kan ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt BoxBike.dk accepterer ordren. Alle priser er ved betaling vist inkl. 25% dansk moms med undtagelse af bestillinger fra Norge eller andre lande udenfor EU.

Fragtomkostninger afhænger af leveringsmetoden du vælger når du ligger din bestilling.

Bemærk:

på bestillinger til levering udenfor EU, skal evt told og moms afregnes af køber med det pågældende lands toldmyndighed. Varen vil i disse tilfælde blive solgt eksklusiv dansk moms.

Bestilling:

Din bestilling lægges via vores internet butik. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf: 26 66 67 68 eller info@boxbike.dk hvis der opstår spørgsmål. Ved betaling skal du godkende vores handelsbetingelser og acceptere at vi registerer dine oplysninger i vores kunderegister. Købet er først gennemført, når du har modtaget ordrebekræftelsen, som sendes til e-mailadressen, du har oplyst. I tilfælde af fejlagtige oplysninger gældende pris, lagerbeholdning, leveringstid m.m., forbeholder vi os retten til at ændre oplysningerne efter du har lagt din bestilling. Hvis du ikke er tilfreds med ændringen, har du mulighed for at annullere din bestilling uden omkostninger.

Bestillingsvarer:

Varer eller kombinationer som ikke findes på hjemmesiden kan oftes bestilles. Bestillingsvarer forudbetales og kan ikke returneres, med mindre andet er aftalt.

Betaling:

I kassen kan du vælge mellem følgende betalingsalternativer: VISA, VISA/Dankort, Mastercard, Masterpass, VIABILL og kontooverførsel.

Kortbetaling

Boxbike.dk tilbyder sikker kortbetaling i samarbejde med BAMBORA, og garanterer at alle betalingsalternativerne du kan vælge på Boxbike.dk er sikre. Betaler du med kort, sendes du videre til en sikker side for at indtaste dine kortoplysninger, så du trygt kan gennemføre betalingen. Boxbike håndterer aldrig kunders kortoplysninger.

Beløbet trækkes først fra din konto når varen afgår fra Boxbikes lager.

VIABILL

Vi samarbejder med VIABILL. Du kan vælge at betale i dit eget tempo eller betale et fast beløb hver måned. Læs VIABILLs betingelser for afbetaling her.

Ordrebekræftigelse:

Alle ordrer bekræftes automatisk via e-mail.
Du kan altid følge status på din bestilling ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din kundekonto.

Levering:

Levering vil typisk finde sted indenfor 1-5 hverdage med mindre andet er angivet. For bestillingsvarer vil der typisk gå op til 1-2 uger, mens visse produkter kan have 6-8 ugers leveringstid.

For store og små forsendelser vil vi benytte DHL eller UPS med sporingsmulighed også kaldet track and trace. Ved levering af samlede ladcykler vil vi anvende en, af Boxbike udpeget, egnet fragtfører. Fragtføren vil undervejs kontakte køber for at aftale leveringstidspunkt.

Hvis bestillingen indeholder bestillingsvarer, vil forsendelsen, med mindre andet er aftalt, først blive afsendt når alle varer er på lager.

Transportansvar

Hvis din vare skades eller forsvinder under tiden den fragtes til dig, bærer Boxbike ansvaret. Sender du en vare retur til Boxbike, er du ansvarlig for den under fragten.

Produktskade under transport

Hvis du mod forventning modtager en vare, som er skadet eller på anden vis i uacceptabel stand, bedes du kontakte Boxbike kundeservice. Vi hjælper dig hurtigst muligt og sørger for at du undgår yderligere omkostninger. Da vi er nødt til at anmelde eventuelle skader til transportfirmaet indenfor 3 dage, beder vi dig kontakte os straks du bliver opmærksom på skaden for at forenkle processen.

Ovenstående gælder både for synlige og skjulte transportskader, derfor er det vigtigt, at du åbner din pakke og kontrollerer indholdet er fejlfri og uskadt, så snart du modtager pakken.

Hvis pakken er synligt skadet bør, såfremt det er muligt, anmelde skaden på afhentningstedet eller til chaufføren med det sammen. Husk at gemme al emballage, så reklamationen kan gennemføres korrekt.

Uafhentede pakker

Vi forbeholder os retten til at debitere vores kunder for omkostninger, hvis bestilte pakker ikke afhentes i tide. Gebyret for dette er kr 249,- da pakken sendes tilbage til Boxbike, hvis den ikke afhentes inden for 14 dage. Derfor er det vigtigt, at du altid henter din pakke, selv hvis du har fortrudt dit køb og ønsker at returnere den til Boxbike. En bestilling der ikke afhentes, omfattes ikke af den almindelige fortrydelsesret.

Fortrydelsesret

Når du handler på Boxbike har du som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret jvf. købeloven. Rent praktisk betyder det, du fra den dag varen modtages har 14 dage til at vurdere om du vil beholde varen eller ej.
Du kan åbne pakken og undersøge varen, men varen må ikke tages i brug og skal desuden returneres i original emballage og i samme stand som da du modtog den.
Har varen alligevel været monteret eller taget i brug, forbeholder vi os retten til at modregne et beløb svarende til en eventuel værdiforringelse af varen.

Erhverv er ikke omfattet af købeloven som privatpersoner er, derfor gælder de 14 dages fortrydelsesret som udgangspunkt ikke, med mindre andet er aftalt.

30 dages ombytning

Udover 14 dages fortrydelsesret tilbyder op til 30 dages ombytning hvor du kan returnere en ubrugt vare og få den ombyttet til en anden vare eller modtage et tilgodebevis som kan benyttes ved et senere køb – dog indenfor 12 måneder fra tilgodebeviset udstedes.

Bestillingsvarer

Varer som ikke normalvis er lagervarer, men som er bestilt hjem i en særlig størrelse, farve eller variant, efter kundens anvisning, er som udgangspunkt ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Sådan giver du os besked

Ønsker du at returnere varen skal du inden 14 dage:

Skriv en mail med ordre nummer samt dit navn til: info@boxbike.dk  Skriv "Returnering + dit ordre nr" eller "Fortrydelsesret + dit ordre nr" i emnefeltet.

Når du modtager en bekræftelse fra os kan du returnere din vare.

OBS:
Vær opmærksom på at det er kundens økonomiske ansvar, at returnere varen i original emballage og pakke den forsvarligt i sikker emballage, således varen ikke bliver beskadiget eller at værdien på nogen måde forringes.
Brug med fordel den emballage du modtog varen i.

Returfragt

Du vælger selv hvordan eller med hvem du vil returnere varen - husk blot at vedlægge købskvittering så vi ved hvor pengene skal sendes retur til.
OBS: 
Send pakken direkte til nedenstående adresse eller POSTNORD posthus. Ví afhenter IKKE pakken i Pakkeshop, Pakkebox eller tilsvarende.

Boxbike / Crea Viridis AB
Prästängsvägen 8
452 33 Strömstad
Sverige

Reklamationsret:

Boxbike sælger som udgangspunkt alle produkter til privatkunder med 12 måneders garanti og 2 års reklamationsret i henhold til dansk lovgivning.

Produktgarantien dækker kun fabrikationsfejl, som eksisterede, da du modtog produktet. Fabrikationsfejl skal fremvises for og konstateres af Boxbike, hvorefter du som kunde, vil blive tilbudt reparation eller et nyt produkt. Produktgarantien gælder ikke, hvis vi ikke kan finde produktets fejl, eller hvis du selv har forårsaget skaden. Garantien dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Garantien fra Boxbike inkluderer afsendelse af reservedele, der er nødvendige for kunden at skifte dele på egen hånd. Eller efter aftale, på lokalt værksted. Dog først mod indhentning af tilbud og godkendelse fra Boxbike.

Reservedele behøver ikke være nye, men i god stand og i det mindste svarer til den udskiftede del.

Garantien forlænges ikke ved udskiftning af dele.

Hvis du vil foretage en reklamation af en vare, skal Boxbike kundeservice kontaktes. Vi vil bede dig sende os en beskrivelse af produktets fejl / defekt samt tydeligt billedbevis / video via e-mail samt købskvittering, hvorefter vi vil hjælpe dig videre i processen. En evt. tilbagebetaling eller ombytning vil finde sted hurtigst muligt efter vi har registreret den defekte vare på vores lager.

Ladcykler / elcykler

For at opretteholde reklamationsretten er det vigtigt at du får cyklen serviceret hos en autoriseret cykelværksted indenfor senest 3 måneder fra købet. (Fakturadato). Kvittering fra cykelværksted som tydeligt angiver hvilken cykel servicen er udført på, med datomærke og stempel skal kunne forevises.

Eventuel reklamation over fejl eller mangler på leverede produkter, skal efter Køber har, eller burde have opdaget manglen ske til Boxbike hurtigst muligt og indenfor rimelig tid efter varemodtagelsen. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Garantien fra Boxbike inkluderer afsendelse af reservedele, der er nødvendige for kunden at skifte dele på egen hånd. Eller efter aftale, på lokalt værksted eller mobilt-værksted på plads. Dog først mod indhentning af tilbud og godkendelse fra Boxbike.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består. 

Ansvarsfraskrivelse:

Boxbike henviser for nemheds skyld til relevant information på andre hjemmemsider via links. Disse hjemmesider er uden for Boxbikes kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Det er til enhver tid købers eget ansvar at følge gældende lovgivning ved brug af produkter solgt på Boxbike. Visse produkter kan kræve særlige tilladelser eller opfylder ikke nogle eller alle krav, for at må benyttes på offentlig vej.

Boxbike oplyser som regel om et produkt i standardversionen lever op til gældende lovgivning, ændres hastighedsbegrænsningen eller øges motorens effekt er det alene købers ansvar og Boxbike kan på intet tidspunkt stilles til ansvar for købers brug eller eventuel brud på gældende lovgivning.

Hjemmesiden Boxbike.dk drives af firmaet:

Crea Viridis AB  

Org. nr: 556940-7033 

Prästängsvägen

452 33 Strömstad

Sverige

Klage

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (info@boxbike.dk). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her
http://ec.europa.eu/odr

Forbehold for ændringer

Boxbike forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Sidst opdateret: 20/7-2018

Misbrug

Misbrug af Boxbike.dk vil medføre politianmeldelse.

Links

NETS - www.nets.eu

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk