Fatbike

Fatbike

Der er 1 produkt.

Elcykel-kit til Fatbike

Savner du lige de sidste kræfter, når du skal forcere den stejle skråning eller kunne du godt tænke dig, at bruge din Fatbike istedet for bil nummer 2? Så køb et elcykel-kit til din Fatbike og få helt nye anvendelsesmuligheder for din smarte terrængående cykel. Se de forskellige elcykel-kit til Fatbikes og læs mere om, hvordan du vælger det rigtige elcykel-kit til din Fatbike efter produktoversigten herunder.

1 - 1 of 1 produkt
 • Elcykel kit fatbike - Bafang BBSHD 1000W krankmotor - 100 mm 6 199 DKK Elcykel kit fatbike - Bafang BBSHD 1000W krankmotor - 100 mm 6 199 DKK
  -800 DKK
  På lager - leveringstid 1-3 dage
  Elcykel kit fatbike - Bafang BBSHD 1000W krankmotor - 100 mm
  MM.G320.1000.48v.100mm

  Elmotor kittet over dem alle. PUNKTUM Med dette elcykel-kit får du markedets mest kraftfulde elmotor til eftermontering i kranken. Med optil 1560W og et moment på hele 160 nm, får du nærmest superkræfter, der kan føre dig over de stejleste stigninger. Samtidig sikrer du, at du altid har overskud nok til at komme gennem terrænet i fin stil. Med andre ord,...

  6 199 DKK 6 999 DKK -800 DKK

En Fatbike er en fantastisk cykel, der kan komme frem på steder, hvor en almindelig cykel eller en mountain bike må give op. Sand, sne, småsten og is er sjældent noget problem. For Fatbikes har store, brede dæk med et lavt lufttryk. Det sikrer et godt vejgreb uanset underlaget, og tager af for de værste stød og rystelser, når du kører i ujævnt terræn.

Men det gør ikke cyklen uovervindelig. Til de stejle stigninger og de lange lige strækninger og når modvinden driller, kunne det være herligt med et lille kærligt skub – og det kan du få ved at montere en elmotor på din Fatbike.

Det betyder ikke, at turen bliver en ren ferierejse. For elmotoren hjælper kun til, når du træder i pedalerne og du bestemmer selv, hvor kraftigt et skub, elmotoren skal give. På de fleste elcykel-kit kan du vælge mellem 3-9 niveauer. Du bestemmer selv og du kan altid skrue op, ned eller slukke helt, hvis du selv vil levere al motorkraften til din Fatbike.

Sådan vælger du det rigtige elcykel-kit til din Fatbike

Når du skal vælge elcykel-kit til din Fatbike, bør du først og fremmest tænke på, hvor meget motorkraft, du har brug for. Dernæst skal du vælge den rigtige batterikapacitet, så du er sikker på, at du har strøm nok til at kunne få hjælp fra elmotoren på hele turen.

Sådan vælger du den rigtige motor effekt til din Fatbike

Hos Boxbike overholder alle de elcykel-kit vi sælger som udgangspunkt den særlige EU-standard EN15194 for elcykler. Vi giver dig dog også mulighed for, at vælge en kraftigere elmotor på f.eks. 350, 500, 750 eller 1000 watt, hvis du som mange, bruger din Fatbike off-road.

Netop på en Fatbike giver det mening med en kraftigere motor. Det giver dig kræfter nok til, at du kan komme over selv stejle stigninger, uden at være i fare for at gå helt kold, fordi rugbrødsmotoren alligevel ikke rækker til at komme hele vejen op.

Samtidig giver det lave dæktryk på en Fatbike også behov for, at få lidt ekstra kræfter i motoren, da det gør det noget nemmere at holde momentum og derved få en sjovere cykeltur.

Sådan vælger du den rigtige batterikapacitet

Når det kommer til batterikapaciteten, skal du vælge en størrelse, der kan holde strøm til hele cykelturen. Vores batterier rækker som udgangspunkt til mellem 30 og 70 kilometers kørsel. Men helt præcist hvor mange kilometer batteriet holder til, afhænger af en lang række forskellige faktorer, herunder:

 • Hvilket niveau du sætter elmotoren til at hjælpe med
 • Hvor meget og hvor kraftigt du selv træder i pedalerne
 • Hvor kuperet et terræn, du skal køre i
 • Hvor stor effekt elmotoren har
 • Hvor meget og hvor kraftig modvind, du har
 • Øvrige temperatur- og vejrforhold på ruten
 • Kvaliteten på batteriets celler

Regn også med, at det batteri du vælger, med tiden vil tabe lidt af kapaciteten. Battericellerne slides med tiden – også selv om vi bruger kvalitets battericeller fra de mest kendte producenter som Samsung, Sanyo, Sony, Panasonic og LG. Køber du et batteri med 15-20 % mere kapacitet, end du maksimalt har brug for, er du godt dækket ind – og over længere tid.

Husk endvidere, at du skal undgå at aflade og oplade batteriet helt. Kan du holde batteriniveauet på 20-80 %, slides battericellerne mindst muligt og levetiden forlænges. Du kan regne på hvilken batteri kapacitet der er passende for dig, ved at bruge beregningerne på vores side om batterier til elcyklen.

Det er ikke svært at sætte et elcykel-kit på din Fatbike

Selve monteringen af elmotor-kittet på Fatbiken er ikke mere besværligt, end at du formentlig kan finde ud af det selv. Det kræver lidt fingerfærdighed, og så er det en fordel hvis du er vant til at vedligeholde en cykel. Den mest besværlige del af montagen er, at udskifte kranklejet på din Fatbike med det særlige krankleje, der er integreret med elmotoren. Det kræver noget specialværktøj, der gør det enkelt at afmontere krankens leje. Husk at bestille det med, når du køber elcykel-kittet.

Skal vi hjælpe med at bygge din Fatbike om til eldrift?

Har du ikke mod på selv at skulle montere elcykel-kittet på din Fatbike, kan du altid kontakte os for at få hjælp og vejledning. Det er ofte også muligt at få os til at udføre ombygningen eller henvise til et cykelværksted der kan gøre det for dig. Kontakt os for nærmere aftale.

Du kan naturligvis også forhøre dig hos den lokale cykelsmed, som sikkert kan hjælpe dig. Han/hun er også velkommen til at kontakte os, hvis der er spørgsmål. Vi hjælper gerne.

Har du yderligere spørgsmål omkring elcykel-kit til Fatbikes, kan du altid kontakte os her.