REKLAME LADCYKEL

REKLAME LADCYKEL

2 varer
Skab alternativ opmærksom omkring din virksomhed eller forretning med en ladcykel fra BoxBike! Vi kan dekorere ladcyklens box med f.eks din virksomheds logo eller reklame, helt efter dine ønsker. En BoxBike er udstyret med el-motor og er derfor et effektivt og miljørigtigt alternativ til en bil eller en varevogn - særlig fordelagtig for virksomheder der henter eller bringer vare ud til kunder i byerne. Det er sund fornuft og giver positiv opmærksomhed!
1 - 2 of 2 produkter
 • SKAB DIN EGEN sticker 1 599 DKK SKAB DIN EGEN sticker 1 599 DKK
  Fremstilles på bestilling - leveringstid 5-7 dage
  SKAB DIN EGEN sticker
  Brug dit eget billede

  Skab din helt egen personlige dekoration til din ladcykel! Så skiller din cykel sig ud fra mængden og er samtidigt lidt mindre attraktiv for en eventuel cykeltyv! Du skal blot sende dit billede eller dekoration til os, så laver vi en sticker der passer til din ladcykel. Husk at vælge hvilken model du ønsker dekorationen skal passe til.

  1 599 DKK
 • FIRMA LOGO eller REKLAME FIRMA LOGO eller REKLAME
  Fremstilles på bestilling - leveringstid 5-7 dage
  FIRMA LOGO eller REKLAME

  Skab opmærksomhed omkring din forretning eller virksomhed med en ladcykel Box Bike! Ladcykler har igennem tiderne været anvendt til mange forskellige formål. Så hvorfor ikke skabe positiv fokus på din forretning ved at bringe varer ud til dine kunder på en ladcykel? En Box Bike har el-motor, hvilket altid gør det til en overkommelig opgave at komme fra A...

  1 599 DKK