Optaget - men send gerne en besked!

Ladcykel med elmotor

Ladcykel med elmotor

2 varer

Ladcykler med elmotor

Vores el ladcykler er løsningen, uanset om du skal transportere ungerne eller har brug for at køre med større og tungere ting, end du kan have på bagagebæreren. Med en STRØMSTAD el-ladcykel får du samtidig en god og kraftig elmotor, der hjælper til. Vores elektriske ladcykel gør det meget nemmere at komme omkring – især når cyklen er tungt læsset.

Læs mere om hvilke muligheder du har, efter produktoversigten herunder.

1 - 2 of 2 produkter
 • Ladcykel med krankmotor 250-750W - Strømstad plus4 - Sølv ramme / sorte detaljer
  -2 000 DKK
  Udsolgt - kontakt kundeservice for leveringstid
  Ladcykel med centermotor 250-750W - Strømstad plus4 -...
  STD.plus4.BBS.48v.SB

  Strøm|stad ladcykel med elmotor i kranken og hydrauliske skivebremser. En Strømstad ladcykel med elmotor er det rigtige valg, uanset om ungerne skal fragtes sikkert til og fra institutionen, eller når du har brug for extra plads til dine indkøb eller anden oppakning. Ladcyklen har fire siddepladser udstyret med Y-seler, anti-tilt funktion og...

  15 580 DKK 17 580 DKK -2 000 DKK
 • Boxbike Premium elektrisk ladcykel - Sølv ramme / Træ box 21,375.00 Boxbike Premium elektrisk ladcykel - Sølv ramme / Træ box 21,375.00
  Udsolgt - på lager igen medio juni
  Premium elektrisk ladcykel - Sølv ramme / Træ box
  STD.plus2.BBS.48v.SW

  Smart PREMIUM el-ladcykel med stærk krank motor! Vælg selv motorstørrelse og rækkevidde...  Premium modellen er for dig som vil have en smart og fleksibel ladcykel med extra fokus på detaljerne. Vi har opgraderet flere vigtige dele på ladcyklen. Dette giver en endnu mere pålidelig og driftsikker ladcykel.  Forbedringer på 2016 modellen: Tektro...

  17 580 DKK

Hos Boxbike kan du som udgangspunkt vælge mellem flere forskellige modeller af ladcykler med elmotor. Derudover kan vi lave specialbyggede elektriske ladcykler på bestilling. F.eks bar-ladcykel, is-ladcykel og børnehave-ladcykel. Så uanset hvad dit behov er, finder du løsningen hos os.

STRØMSTAD plus2 er den robuste el-ladcykel med stærk krankmotor og indvendige Shimano Nexus gear. Den kan laste op til 100 kilo + fører. Ladcyklen er udstyret med hydrauliske Tektro skivebremser på forhjulene og Shimano rullebremse på baghjulet. Strømstad plus2 leveres med siddeplads og seler til 2 børn. Fjernes sædet er der rigelig med plads til din hund eller dine indkøb – også selv om du har været i byggemarkedet. Vælg krankmotor på 250W og helt op til 1000W. Ladcyklen er udstyret med et, eller to kvalitets batterier på 480 / 960Wh med en rækkevidde på op til 100 km.

STRØMSTAD plus4 er vores største model med siddepladser til 4 børn. Ladet er rummeligt med runde hjørner så børn op til ca. 8 år sidder bekvemt og trygt. Der er rigeligt plads til regntøj, tasker og hvad der ellers skal med på cykelturen. Denne ladcykel er derfor særligt velegnet til børnehaver og dagplejer. Strømstad plus 4 er udstyret med en stærk Bafang krankmotor på 250W, men fås også med 500W, 750W eller 1000W elmotor. Elladcyklen har 7 udvendige Shimano Tourney gear, hydrauliske Tektro skivebremser på for – og baghjulene. Batteriet på 480 Wh, ligger godt beskyttet mod vind og vejr unde bænken inde i ladet. Rækkevidden er 30 – 50 km.

RIESE & MÜLLER Packster og Load
Se mere her

Fokus på driftsikre løsninger

STRØMSTAD ladcyklerne opdateres løbende, så du altid er sikret en driftssikker løsning. Vi stræber ikke efter at spække din ladcykel med den nyeste teknologi, som kan være dyr og besværlig at reparere hvis det bliver nødvendigt. I stedet går vi efter kendte og gennemprøvede løsninger, som vi ved virker i hverdagen. Det vel at mærke uanset vejr og vind og hvilke andre udfordringer, du og din ladcykel ellers udsættes for.

Det er din garanti for, at du får en funktionsdygtig el-ladcykel, der kan transportere dig, dine børn eller dine varer, når der er brug for det. Det du skal sørge for, er løbende vedligeholdelse, korrekt lufttryk i dækkene og selvfølgelig at batteriet er ladet op.

Pimp din ladcykel

Vil du gøre din ladcykel mere unik og få den til at skille sig ud fra mængden, har du mulighed for at vælge en af vores farverige dekorationer til siderne på ladet. Her kan du vælge mellem alt lige fra forskellige landes flag over sjove, humoristiske dekorationer og til flotte mønstre og tegn.

Du har også mulighed for at skabe din helt egen dek oration, så du f.eks. kan få hele familien eller måske bare et billede af ungerne på siden af ladcyklen – eller dit firmalogo, firmanavn og kontaktoplysninger, hvis du bruger ladcyklen i erhvervsmæssig sammenhæng.

Tjek de mange spændende muligheder ud her.

Vi leverer ladcyklen færdigmonteret

Som udgangspunkt leverer vi ladcyklen helt færdigmonteret. Du kan også vælge at afhente den hos en af vores forhandlere.

Er det der med svensknøgler, skruetrækkere og risiko for at få olie på fingrene ikke lige noget for dig, bør du få udført løbende vedligeholdelse på dit lokale cykelværksted. Det er er en vigtig detalje – til gengæld vil din ladcykel med elmotor elske dig for det og holde dig godt kørende mange år fremover…

Klik på de enkelte modeller i oversigten, for at læse mere om dem.