Om Boxbike

En elcykel giver evig medvind på cykelstien og gør den daglige cykeltur mere overkommelig. Kunne du tænke dig en solid og driftssikker elcykel eller pønser du på, at bygge din nuværende cykel om til el-drift, så kan Boxbike hjælpe. Vi tilbyder færdige elcykler og ladcykler med elmotor, ligesom vi sælger elcykel-kits til alle former for cykler. Så på Boxbike finder du altid den rigtige elcykel-løsning, uanset hvilket behov du måtte have.

Elcyklen har på få år revolutioneret brugen og anvendelsesmulighederne af cykler og udvidet rækkevidden for, hvor langt du kan køre på cykel. Det har gjort det muligt at komme hurtigere frem, få ekstra kræfter til at forcere stejle bakker og modvind, samt gjort cyklen til et reelt og sundere alternativ til bil nummer 2  – selv i landområderne.

Samtidig gør elcyklen det nemmere at få rørt sig og få noget motion i hverdagen. For selv om elcyklen er udstyret med motor, kræver loven, at du skal træde i pedalerne, for at elmotoren må levere trækkraft til cyklen. Elmotoren tager ”bare” det svære ud af cykelturen og sikrer, at du kommer frem til tiden, uden at blive hverken forpustet eller svedig.

Elcykler kan bruges af alle

Så alle kan få gavn af en elcykel, og på Boxbike sælger vi derfor elcykler til mange forskellige formål.

F.eks. har vi ladcykler med elmotor, der gør det muligt at fragte ungerne til institution om morgen og fortsætte videre på job. På vejen hjem kan du hente ungerne igen og har rigelig plads til dagens indkøb. Samtidig får du mere tid sammen med ungerne og masser af gode oplevelser med dem både på vejen ud og hjem.

Vi har også almindelige elcykler, der kan bruges af dig, som leder efter et alternativ til bil nummer to. Her kan du stadig nå på arbejde inden for rimelig tid, selv om du måske skal køre op til 20-25 kilometer for at komme frem. Det tilbagelægger du nemt med en elcyklen på en time.

Er du mere til off-road cykling og mountain bike, kan du købe en af de smarte Fatbikes med elmotor. Fatbiken kan køre med et meget lavt dæktryk, der giver et ekstra godt greb i underlaget og gør det mere behageligt at køre hen over sten og andre ujævnheder. Du kan også købe et elcykel-kit til din mountain bike og få de ekstra kræfter, der får dig over de stejle skråninger, du ellers må give op overfor.

Du kan også købe en smart foldecykel. Den kan bruges i stedet for at tage bilen rundt, når I kommer frem til feriedestinationen. I hverdagen kan den tages med i offentlige transportmidler, så du har nemmere ved at komme til og fra stationerne på din vej til og fra arbejde.

Vi sælger også særlige senior cykler med elmotor. De forlænger rækkevidden på din cykeltur og giver dig de ekstra kræfter, du måske ikke har længere. Cyklen er trehjulet og udstyret med en praktisk bagagebærer med plads til både indkøb og de eventuelle hjælpemidler, som du måtte have brug for, når du kommer frem.

Endelig sælger vi som sagt elcykel-kits, der gør det muligt at ombygge din nuværende cykel til el-drift. Det er elcykel-kits med driftsikre komponenter, der er nøje udvalgt til danske forhold. Her er ikke skudt nogle genveje og vi er selvfølgelig behjælpelige når du skal montere delene på din cykel - eller vi kan formidle kontakten, til nogen der kan gøre det for dig. Vi er blot et opkald væk.

Elcykler giver masser smil og overskud

Boxbike er landsdækkende – på nettet. I stedet for at åbne elcykelbutikker på dyre adresser har vi i stedet valgt lidt mere beskedne lagerlokaler, der er placeret rundt om i Danmark og Sverige. Til gengæld holder vi åbent online hele døgnet og leverer altid din elcykel lige til døren.

Vil du gerne prøve en af vores elcykler, før du køber, kan det ofte lade sig gøre. Bare giv os et kald i forvejen, så vi kan aftale nærmere om hvor og hvornår.

Faktisk vil vi gerne have besøg. For alle dem der kommer, og prøver vores elcykler, forlader os glade og med smil på læben. Samtidig har de fået et nyt syn på, hvad det vil sige at køre på cykel og har fået en helt anden forståelse for, hvilke nye anvendelsesmuligheder, en elcykel giver dem.

Vi giver dig en succesoplevelse med elcykler

På Boxbike sælger vi velafprøvede løsninger, vi selv har gennemtestet og ved virker. Det giver dig en driftsikker elcykel, der kører godt og kan holde til det danske vejr. Det er din sikkerhed for, at du har en smidig, hurtig og let transportløsning klar når du mest behøver det - uanset hvilket transportbehov du har.

I modsætning til de traditionelle cykelmærker, som nu lancerer flere nye el-versioner af deres mest populære modeller – har vi vores fokus rettet på de elektriske komponenter og deres samspil med cyklens mekaniske dele. Særligt batteriet er en vigtig detalje for os. For det er her, den kraft, der gør det ekstra behageligt at køre på elcykel kommer fra. Det nytter ikke noget, at spare på kvaliteten – for det tager toppen af elmotorens præstationer og det slider unødigt på batteriets celler, fordi de oftere bliver belastet til grænsen af deres formåen.

Historien bag Boxbike

Boxbike er historien om en personlig rejse til Kina for snart mange år siden, der en gang for alle ændrede vores syn på cyklen som transportmiddel. Allerede for flere år siden var elcyklen udbredt i Kina og efter en prøvetur besluttede jeg mig også for at anskaffe en. Den ene fik snart følgeskab af flere og i dag kører hele familien på elcykler, hvoraf flere vi selv har bygget i Boxbike-regi.

Den ene elcykel udviklede sig til en passion og siden 2012 har vi selv udviklet og bygget elektriske cykler og ladcykler med nøje udvalgte dele og batterier, som vi importerer direkte fra producenterne. Det har givet os gode relationer til nogle af branchens dygtigste producenter. Ikke mindst har det givet os en bred erfaring med, hvad der fungerer og, nok så vigtigt, hvad der ikke gør.

Så når du køber en elcykel eller et elcykelkit fra Boxbike, er du sikker på, at du ikke brænder nallerne eller køber noget, der måske ikke kan skaffes reservedele til, den dag der bliver brug for det. For resten: Står du med sådan en elcykel allerede, er der i øvrigt gode chancer for, at vi kan hjælpe dig. Det kan du læse mere om på vores side med reservedele.

Vælger du at købe din elcykel eller dit elcykel-kit hos Boxbike, får du et godt produkt, der er skabt af folk, der er begejstrede for elcykler. Det sætter sit præg på det produkt du køber og skulle gerne give et perfekte samspil mellem elmotor, batteri og mekanik.

Tjek det store udvalg af elcykler og elcykel-kits og tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Som sagt har vi sparet de dyre butikslokaler væk, så du kan få en elcykel af en ordentlig kvalitet til en pris, der er til at betale.

Velkommen på Boxbike.