Controller

Controller

17 varer

Styreboks / controller på 36V & 48 volt til elcykel

Her på Boxbike har vi et stort udvalg af reservedele til elcykler af mange forskellige mærker. Vi har controller til elcykel på 250 watt, og helt op til 1500 watt - fra Bafang, DAPU, Lishui, Santroll og KT Kunteng.

Alle elcykler er udstyret med en styreenhed, som regel på 24, 36 eller 48 volt. Styreboksen / controlleren fungerer sammen med displayet, også kendt som kontrolpanelet, i princippet som elcyklens ”hjerne”. Den styrer nemlig hvordan motoren skal opføre sig når du træder i pedalerne.
På displayet vælger du som regel hvor meget assistance du ønsker og om cyklens lys skal være tændt eller slukket. I nogle tilfælde kan du desuden ændre grundlæggende indstillinger som hjulstørrelse, hastighedsbegrænsning og andre vigtige indstillinger i controlleren via displayet.

Står du overfor at skulle skifte controlleren på din elcykel, er det vigtig at være opmærksom på at controller og display altid skal benyttes samme protokol - f.eks UART som er den mest udbredte. Bafang og Lishui / LSW benytter næsten altid denne protokol, hvorfor du ofte uden problemer kan finde et nyt display fra forskellige producenter som passer til disse systemer.
Er din elcykel derimod udstyret med en controller fra KT Kunteng eller DAPU er det vigtig at displayet ligeledes kommer fra samme producent da de benytter egen protokol. Ellers kommer det ikke til at fungere sammen.

På elcykler med batteriet i bagagebæreren, opbevares styreboksen ofte i en lille boks i batteriholderen. På elcykler med centermotor er controlleren som regel indbygget i motoren.

Er du i tvivl om hvilke dele der bruges på din elcykel, eller er det svært at fremskaffe passende dele, kan du med fordel benytte vores universelle elcykel kit, som indeholder alle elektriske dele du har brug for - med eller uden motor og batteri.

1 - 17 of 17 produkter