Ny Tektro Auriga Twin HD-E545 - 180mm højre / venstre - komplet sæt til ladcykel Kr 1999,- Udvid

Tektro Auriga Twin HD-E545 - forbremse kit til ladcykel - V/H 180mm

Tektro Tektro

Tektro.auriga.twin.hd.e545.180

Ny

Opgrader bremserne på din ladcykel til TEKTRO Auriga Twin HD-E545 hydrauliske skivebremser

Alt for mange ladcykler kører med for dårligt vedligeholdte skivebremser på forhjulene. Det kan medføre ustabile og usikre nedbremsninger. Mekaniske skivebremser skal nemlig justeres regelmæssigt, for at ladcyklen bremser jævnt uden den slingrer. Er din ladcykel en af dem, med mekaniske skivebremser på forhjulene, kan du med fordel skifte og opgradere til hydrauliske TEKTRO HD-E545 Auriga Twin bremser.

Fordelen med hydrauliske skivebremser på en ladcykel, er at de er selvjusterende. Det indebærer at bremsekraften fordeles ligeligt, så du altid opnår en jævn og sikker nedbremsning. Derudover undgår du også bremsekabler der fryser fast om vinteren og så slipper du selvfølgelig også for at justere wiren i tide og i utide.

Dette universale bremsesæt til elladcykler, er komplet og påfyldt olie. Det indeholder de dele du skal bruge og er klar til montering ved modtagelse. 

Det afløser TEKTRO Auriga Twin HD-T525 / HD-E525 som er udgået. HD-E545 er også udviklet specifikt til ladcykler med elmotor. Nu er der taget højde for den større belastning og extra slitage tunge ladcykler udsættes for, så skiverne og klodserne er blevet kraftigere. Skiverne er nu 2,3mm og klodserne 5mm tykke, hvilket er en klar forbedring som resulterer i længere serviceintervaller og kortere bremselængde. Håndtaget er desuden udstyret med en higo-kontakt, som kan tilsluttes for eksempel Bafang motor system.

Flere detaljer

På lager - Hurtig levering med UPS og DHL / Bring

1 899 DKK

Køb for 749 DKK mere og få fri fragt!
* Med visse undtagelser. Gælder ikke ladcykler.

OBS:

Dette sæt er med spejlvendte (højre / venstre) kalibre hvorfor det typisk passer til ladcykler med bremsekalibrene monteret på samme side af forhjulsakslen. Har du i stedet brug for et sæt med ens kaliber (2 x venstre) som typisk monteres på hver sin side af forhjulsakslen. Findes det her. På visse ladcykler kan det også være nødvendigt med en særlig adapter til skivebremser som det for eksempel er tilfældet hvis du vil bygge en Christiania bike med rullebremser om til skivebremser.

Er du i tvivl om hvilke bremser du skal vælge til din elcykel, er du velkommen til at kontakte os.

Sættet indeholder følgende dele:

  • 1 x TEKTRO HD-E545 venstre bremsehåndtag med parkeringsbremse og higo bremsesensor
  • 2 x TEKTRO TR17 180mm / 2,3mm bremseskiver med 12 stk. monteringsskruer
  • 2 x TEKTRO HD-E545 bremsekalibre
  • 2 x TEKTRO A3 IS F180/R160 adapter og 4 stk. monteringsskruer
  • 1 x TEKTRO T-stykke A/B/C

Sættet er forbundet med TEKTRO bremseslange og påfyldt mineralolie. Slange længde: A= 1650mm / B=650mm / C= 650mm

Endnu ingen kunde anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Tektro Auriga Twin HD-E545 - forbremse kit til ladcykel - V/H 180mm

Tektro Auriga Twin HD-E545 - forbremse kit til ladcykel - V/H 180mm