Max Drive G330 (M400)

Max Drive G330 (M400)

20 varer

Reservedele til elcykler med Bafang Max Drive (G330) M400 centermotor


Bafang Max Drive M400 (G330) er et fantastisk og konkurrencedygtigt motorsystem til elcykler på grund af Bafangs store erfaring og udvikling indenfor elcykelmotorer. Max Drive-systemet er brugt på mange elcykler fra flere forskellige velkendte cykelmærker, fordi systemet udover at være pålideligt, yder en imponerende hjælp på cykelturen.

Bafang Max Drive motoren er på 250W – og hele 80 Nm max. moment. Det giver en stærk, men også næsten lydløs motor. Momentsensoren og de to hastighedssensorer sender data til controlleren med en 80 kHz frekvens. Det muliggør en flydende og meget naturlig cykeloplevelse, bare med følelsen af superkræfter.

Her i kategorien finder du både reservedele, hvis du har en elcykel der er gået i stykker, men også andet tilbehør som kan bruges til at opgradere din elcykel med Bafang Max Drive M400 motorsystem.

F.eks kan du udskifte displayet på styret, til en nyere version med farveskærm som DP-C18 og mulighed for at ændre fartbegrænsningen. En anden mulighed er at ændre motorens indstilling og effekt ved hjælp af USB-programmeringskablet. Se mere herunder.

Obs: E-going systemet på Kildemoes elcykler med centermotor, er typisk en Bafang Max Drive M400 motor.

1 - 20 of 20 produkter