Gearsensor.com Gearsensor til elcykel - higo 399 DKK Udvid

Gearsensor til Bafang M400 G330 Max Drive motor

Gearsensor.com Gearsensor.com

GS.bf.m400.g330

Ny

Gearsensor til elcykel med Bafang M400 G330 Max Drive motor.

En gearsensor er et tilvalg som blandt andet kan tilkobles på Bafang M400 G330 motorer fra Bafang. Sensoren registerer når du skifter gear og afbryder automatisk motoren ganske kortvarigt for at beskytte gearsystemet på din cykel

Gearsensoren kan som regel også benyttes på elcykler fra Kildemoes med Egoing motor fra Bafang, uanset om cyklen har interne eller udvendige gear.

Sådan fungerer Gearsensoren

I princippet fungerer gearsensoren som koblingen på en bil eller motorcykel. Dog sker "udkoblingen" automatisk når du skifter gear enten op eller ned.

Gearsensorens funktion er primært at beskytte gear, motor, tandhjul og kæde, men du opnår desuden et mere glidende gearskifte, da systemet automatisk afbrydes et kort sekund når belastningen er størst.

Flere detaljer

På lager - hurtig levering med UPS / Bring

399 DKK

Køb for 749 DKK mere og få fri fragt!
* Med visse undtagelser. Gælder ikke ladcykler.

Hvorfor montere en gearsensor?

På cykler med udvendige gear er det som regel nødvendigt at holde et jævnt tråd i pedalerne for at opnå korrekt gearskifte.
Centermotoren trækker direkte på kæden samtidigt med du træder i pedalerne. Det kan bevirke at gearskiftet ikke sker præcis når du ønsker det, eller at kæden hopper over flere tænder.

På cykler med interne gear er det ofte nødvendigt kortvarigt at stoppe op i pedalerne for at gearskiftet skal falde ordentligt på plads.


Benytter du en Gearsensor undgår du helt at tænke over hvordan du skal skifte, du skal blot nyde køreturen.

Montering af gearsensor

Sensoren monteres på gearkablet som trækkes igennem selve sensoren og tilsluttes  en særlig udgang på motoren uden motordækslet ved controlleren.

Se vedhæftede video for monteringsvejledning.

Specifikationer:

  • Kabellængde 35 cm
  • Bafang M400 kontakt

Endnu ingen kunde anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Gearsensor til Bafang M400 G330 Max Drive motor

Gearsensor til Bafang M400 G330 Max Drive motor