Gearsensor.com Gearsensor til elcykel - higo 399 DKK Udvid

Gearsensor til elcykel - higo stik

Gearsensor.com Gearsensor.com

GS.higo.bf.

Ny

Gearsensor til elcykel med higo kabler

En gearsensor er et tilvalg som blandt andet kan kobles på BBS krankmotorer fra Bafang. Sensoren registerer når du skifter gear og afbryder automatisk motoren ganske kortvarigt for at beskytte gearsystemet på din cykel

Gearsensoren kan bruges på alle 8FUN / Bafang BBS motorer og anbefales som minimum på elcykler med 750 watt og 1000 watt motorer uanset om cyklen har interne eller udvendige gear.

Sådan fungerer Gearsensoren

I princippet fungerer gearsensoren som koblingen på en bil eller motorcykel. Dog sker "udkoblingen" automatisk når du skifter gear enten op eller ned.

Gearsensorens funktion er primært at beskytte gear, motor, tandhjul og kæde, men du opnår desuden et mere glidende gearskifte, da systemet automatisk afbrydes et kort sekund når belastningen er størst.

Flere detaljer

På lager - hurtig levering med UPS / Bring

375 DKK

Køb for 749 DKK mere og få fri fragt!
* Med visse undtagelser. Gælder ikke ladcykler.

Hvorfor montere en gearsensor?

På cykler med udvendige gear er det som regel nødvendigt at holde et jævnt tråd i pedalerne for at opnå korrekt gearskifte.
Centermotoren trækker direkte på kæden samtidigt med du træder i pedalerne. Det kan bevirke at gearskiftet ikke sker præcis når du ønsker det, eller at kæden hopper over flere tænder.

På cykler med interne gear er det ofte nødvendigt kortvarigt at stoppe op i pedalerne for at gearskiftet skal falde ordentligt på plads.


Benytter du en Gearsensor undgår du helt at tænke over hvordan du skal skifte, du skal blot nyde køreturen.

Montering af gearsensor

Sensoren monteres på gearkablet som trækkes igennem selve sensoren. Gearsensoren har et vandtæt HIGO stik som tilsluttes i stedet for den ene bremsesensor med mindre din motor har en særlig udgang til montering af gearsensor. 
Alternativt kan benyttes et 1T2 Y-splitter kabel. Så kan begge bremsesensorer monteres sammen med gearsensoren.

Se vedhæftede video for monteringsvejledning.

Specifikationer:

  • Kabellængde 35 cm
  • Higo kontakt

Endnu ingen kunde anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Gearsensor til elcykel - higo stik

Gearsensor til elcykel - higo stik