Tongsheng TSDZ2 / Velectro dele

Tongsheng TSDZ2 / Velectro dele

30 varer

Reservedele til Tongsheng TSDZ2 / Velectro krankmotor

TSDZ2-motoren har længe været en favorit blandt cykelentusiaster, når der skal monteres elmotor på cyklen. Motoren er kompakt, enkel at montere og er beregnet til eftermontering på cykler med standard krankhus. (BSA 68-73mm) Derfor passer den direkte på langt størstedelen af alle cykler på de danske veje, med undtagelse af visse ladcykler, downhill cykler og andre specialcykler.

Motoren er stærk men samtidig støjsvag og med den indbyggede momentsensor bidrager det til en meget flydende og naturlig cykeloplevelse, blot med superkræfter.

Denne Velectro version er forstærket i forhold til standardversionen – er på 48V og har en anden programmering, som endvidere gør den særligt velegnet til brug på ladcykler. Denne version er desuden beregnet til cykler med fodbremse, hvilket er ganske unikt for elmotorer til eftermontering.

Udover reservedele til TSDZ2, som XH-18 og VLCD5 display, remote til VLCD5, bremsesensor,  hastighedssensor, pedalarme og 42T tandhjul findes her også tilbehør som Shiftsensor, gashåndtag, 6-pins og 8-pins forlængerkabler, 38T og 52T tandhjul samt monteringsværktøj.

 

1 - 30 of 30 produkter