SUPPORT

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os - vi hjælper altid så godt vi nu kan...

Sådan kontakter du os:

  1. Ring (se nedenfor)
  2. Skriv mail til info@boxbike.dk

Vedhæft gerne et billede hvis din henvendelse drejer sig om reservedele, batteri, oplader eller hvis du har et konkret spørgsmål til montering.

Åbningstider for telefonisk support:

  • Mandag - Fredag: kl 10.00 - 17.00 (med forbehold)

Telefon nummer for danske og norske kunder: +4526 66 67 68

OBS: Der kan være tidspunkter hvor vi ikke har mulighed for at svare, her bedes du ligge en besked på telefonsvaren eller ringe tilbage igen på et andet tidspunkt.

Spørgsmål - inden du beslutter dig

Hvis du overvejer at anskaffe dig en elektrisk ladcykel, et elcykel-kit eller måske et nyt batteri til din elcykel, kan der være flere spørgsmål du gerne vil have afklaret inden du kan træffe den helt rigtige beslutning.

Det kan også være du er på jagt efter reservedele til en helt bestemt elcykel og er i tvivl om vi har kompatible dele...

Vi har altid reservedele, kvalitets batterier og opladere til mange forskellige elcykler på lager. Desuden arbejder vi konstant på at udvide sortimentet til at omfatte dele til endnu flere mærker. Finder du ikke den reservedel du søger, kan vi som regel bestille den hjem til dig.

Spørgsmål -  til montering af elcykel kit, samling & justering af ladcykel, indstilling af display m.m

At ombygge din cykel eller ladcykel til elcykel er ikke så kompliceret som det måske lyder. Vores elektriske konverterings kit indeholder de vigtigste dele du skal bruge og selve ombygningen kan i de fleste tilfælde gøres på 1-3 timer, hvis du ellers er nogenlunde handy.

Det er klart en fordel hvis du har lidt erfaring med at reparere og servicere en cykel. Har du f.eks skiftet slange og kæde - eller har du måske monteret en IKEA reol, ja så mener vi også du er kvalificeret til konvertere din cykel til elcykel.