36V / 12Ah batteri til Kayoba E-legance elcykel fra JULA - 425Wh Li-ion 2 699 DKK Udvid

36V / 12Ah batteri til Kayoba E-legance elcykel fra JULA - 425Wh Li-ion

Velectro Velectro

R013.DE2950.36v.12ah

Ny

Elcykel batteri på 12Ah / 36V = extra rækkevidde! – til Kayoba E-legance, Sjösala og Outl1 Lyfco m. fl.

Er det tid til at udskifte batteriet på din Kayoba elcykel eller anden elcykel med samme batteritype på 36V? Dette batteri bruges på forskellige elcykelmærker – blandt andet Kayoba E-legance fra JULA, Sjösala og Outl1 Lyfco fra Sverige. Uanset om dit eksisterende batteri er med eller uden reflex bagpå, kan du bruge dette batteri som reservedel.

Overvejer du at skifte eller opgradere et elcykelbatteri, kan du med fordel vælge dette batteri. Det fåes i forskellige udgaver, så det bedre passer til dit kørselsbehov. Jo flere Ah, (amperehours) jo længere rækkevidde per opladning. Der er mange fordele ved at vælge et batteri med mere kapacitet, end det du har brug for. Udover du kommer længere på en opladning og undgår at køre tomt, får batteriet ofte en længere generel levetid, fordi der slides mindre på cellerne.

Dette batteri har 2950mah DE celler og en kapacitet på 12Ah / 36V hvilket svarer til 425Wh. Batteriets celler er udvalgte på baggrund af testresultater og egne gode erfaringer. Det er din garanti for et godt batteri til prisen, som egner sig til både almindelige elcykler og el-ladcykler på 36V.

Der er 1 års funktionsgaranti på batteriet og yderligere 12 måneders reklamationsret jf. købeloven. Korrekt vedligeholdelse og opladning er afgørende for livslængden – læs her hvordan du kan forlænge batteriets rækkevidde og fordoble levetiden.

Flere detaljer

På lager - levering 1-3 dage

2 699 DKK

Køb for 749 DKK mere og få fri fragt!
* Med visse undtagelser. Gælder ikke ladcykler.

At købe batteri til elcykel kan være forvirrende. Alt for ofte, får du ikke det bedste batteri der hvor du har købt din elcykel. Måske er valgmulighederne få eller prisen høj. Derfor er det vigtig at vælge batteri med omhu, så det egner sig til netop dit behov og din elcykel. At vælge et batteri med celler fra velkendte mærker som Samsung eller LG kan have sine fordele, men er ikke altid nødvendigt. Ofte findes andre mere prisvenlige alternativer med tilsvarende kvalitetsniveau.
Tænk desuden på:

Selv de bedste battericeller taber kapacitet med tiden. Vælger du mere kapacitet (Ah) end du har brug for, opnår du en længere generel levetid i forhold til dit behov. 

  • Forventet levetid op til ca. 5 år eller +1000 af-/opladninger ved regelmæssigt brug. Det forudsætter at batteriet opbevares, anvendes og vedligeholdes korrekt. Se her hvordan du forlænger batteriets levetid.
  • 12Ah / 425Wh giver typisk en rækkevidde på +65km på en almindelig cykel og +45km på en ladcykel, men er meget individuelt og afhænger af vægt, vejr, dæktryk, terræn, valgt assistance og hvor meget du selv træder til.

Specifikationer:

  • Battericeller: DE 2950mAh
  • Spænding: 36 volt
  • Kapacitet: 12Ah / 425Wh
  • Ladestik: DC2.1 5,5mm
  • BMS afladningsevne: 20A (op til 350W)
  • CE mærket / RoHS
  • Vægt: ca. 2,5 kg
  • 1 års garanti / 2 års reklamation

Endnu ingen kunde anmeldelser

Skriv en anmeldelse

36V / 12Ah batteri til Kayoba E-legance elcykel fra JULA - 425Wh Li-ion

36V / 12Ah batteri til Kayoba E-legance elcykel fra JULA - 425Wh Li-ion