24V / 10 Ah batteri til Mustang / Yosemite / X-Zite elcykel - 240 Wh 2 149 DKK Udvid

24V / 10 Ah batteri til Mustang / Yosemite / X-Zite elcykel - 240 Wh

Velectro Velectro

R016.velectro.24v.10ah

Ny

Elcykel batteri på 24V / 10 Ah. Passer elcykler fra Biltema, Coop, T-Hansen m.fl.

Batteriet er 24 volt og har LED indikator og baglygte. Det er tilsvarende original batteriet som bruges på elcykler fra forskellige velkendte lavpris cykelmærker i Norden.

Batteriet kan altså som regel bruges på din elcykel, uanset om din elcykel er købt i Coop, Biltema eller T-Hansen. Det er som udgangspunkt kompatibelt med Yosemite Low Step (24V), Mustang Passion og Diamond samt X-Zite årgang 2008-2012. Batteriet benyttes desuden på flere andre elcykler af andre mærker.

Dette elcykelbatteri er på 10 Ah (ampere hours / timer) hvilket typisk giver en rækkevidde på 30-40 km på fuld effekt og op til 60 km på lav assistance*. Har du brug for længere rækkevidde, har vi desuden et tilsvarende batteri på 15 Ah.Find det her!

Batteriet har indikator og RCA ladestik bagerst og kan oplades med din tilsvarende gamle lader eller f.eks denne lynlader på 3A, hvis du ønsker hurtigere opladning. Du finder den her:

 

Flere detaljer

Udgået - vælg 24V / 15Ah i stedet

2 149 DKK

Køb for 749 DKK mere og få fri fragt!
* Med visse undtagelser. Gælder ikke ladcykler.

Obs:

  • Med dette batteri undgår du en såkaldt ”planlagt udløbsdato”. Det har vist sig batterierne på Biltemas elcykler i flere tilfælde pludselig stopper med at fungere, efter f.eks 3 år eller 500 opladninger. Ikke fordi batteriet nødvendigvis er nedslidt, men fordi det på forhånd er bestemt det skal ske.
  • Da nogle funktioner kan variere fra cykelmærke til cykelmærke, kan det på visse modeller være nødvendigt også at skifte batteriholderen samtidigt med batteriet. F.eks hvis baglyset lyser konstant, eller hvis du ikke længere kan slukke systemet på displayet. Dette gælder primært for Yosemite elcykler. Løsningen er enkel – skift blot til den medfølgende batteriholder. 
  • *Rækkevidden afhænger er flere faktorer som; vind og vejr, den samlede vægt, terrænet du kører i og din egen indsats.
  • Det er fornuftigt at vælge et batteri med mere kapacitet end hvad du har brug for nu. Så undgår du at køre helt tom for strøm (hvilket kan beskadige batteriet) og tager højde for det kapacitetstab som opstår med tiden. Det sker for selv det bedste batteri, afhængig af hvordan og hvor meget det bruges. Forvent en levetid på 500-1000 opladninger.
  • 24V er udtryk for gennemsnitspændingen. Fuldt opladet er spændingen på 29,4V. Derfor kan der stå 29,4V på opladeren selvom det er et 24V batteri.

Specifikationer:

  • CE mærket
  • 24V / 10 Ah / 240 Wh batteri med Velectro celler
  • RCA ladestik
  • 1 års garanti*

* Forudsat batteriet anvendes og opbevares korrekt. Gælder ikke fysiske skader og overlast.

Endnu ingen kunde anmeldelser

Skriv en anmeldelse

24V / 10 Ah batteri til Mustang / Yosemite / X-Zite elcykel - 240 Wh

24V / 10 Ah batteri til Mustang / Yosemite / X-Zite elcykel - 240 Wh