36V / 10,4 Ah batteri til Mustang / Yosemite elcykel - 360 Wh 2 389 DKK Udvid

36V / 10,4 Ah batteri til Mustang / Yosemite elcykel - 360 Wh

Velectro Velectro

Yos.low.R016.SI26.36v.10ah

Ny

Elcykel batteri på 36V / 10,4Ah til Mustang og Yosemite elcykler

Batteriet er 36 volt og har LED indikator og baglygte. Det er tilsvarende originalbatteriet som bruges på elcykler fra forskellige velkendte lavpris cykelmærker i Norden.

Batteriet kan altså som regel bruges på din elcykel, uanset om din elcykel er købt i Coop, Biltema eller T-Hansen. Det er som udgangspunkt kompatibelt med Yosemite Low Step (36V), Mustang Passion og Diamond samt X-Zite årgang 2008-2012. Batteriet benyttes desuden på flere elcykler af andre mærker.

Batteriet er på 10,4Ah (ampere hours / timer) hvilket typisk giver en rækkevidde på 50-60 km på fuld effekt eller op til 90 km på lav assistance*. Batteriet har indikator og RCA ladestik bagerst og kan oplades med din tilsvarende gamle lader eller med denne lynlader på 3A, hvis du ønsker hurtigere opladning. Du finder den her:

Batteri er udstyret med Grade A kvalitets celler fra SINC 2600mah og en kapacitet på 10,4Ah / 36V som svarer til 374Wh. Det er din garanti for et godt batteri til prisen, som egner sig til både almindelige elcykler på 36V. Der er mange fordele ved at vælge et batteri med mere kapacitet, end det du har brug for. Udover du kommer længere på en opladning og undgår at køre tomt, får batteriet ofte en længere generel levetid, fordi der slides mindre på cellerne.

Korrekt vedligeholdelse og opladning er afgørende for livslængden – læs her hvordan du kan forlænge batteriets rækkevidde og fordoble levetiden.  

Flere detaljer

På lager - hurtig levering med UPS / Bring

2 389 DKK

Køb for 749 DKK mere og få fri fragt!
* Med visse undtagelser. Gælder ikke ladcykler.

Med dette batteri undgår du en såkaldt planlagt udløbsdato. Det har vist sig batterierne på Biltemas elcykler, i flere tilfælde pludselig stopper med at fungere efter ca. 3 år eller 500 opladninger. Ikke fordi batteriet er nedslidt, men fordi det på forhånd er bestemt at det skal ske og indstillet i batteriets styrenhed.

Da nogle funktioner kan variere fra cykelmærke til cykelmærke, kan det på visse modeller være nødvendigt også at skifte batteriholderen samtidigt med batteriet. F.eks hvis baglyset lyser konstant, eller hvis du ikke længere kan slukke systemet på displayet. Løsningen er som regel enkel – udskift samtidigt til den medfølgende batteriholder. 

At købe batteri til elcykel kan være svært. Alt for ofte, får du ikke det bedste batteri der hvor du har købt din elcykel. Måske er valgmulighederne få eller prisen høj. Derfor er det vigtig at vælge batteri med omhu, så det egner sig til netop dit behov og din elcykel. At vælge et batteri med celler fra velkendte mærker som Samsung eller LG kan have sine fordele, men er ikke altid nødvendigt. Ofte findes andre mere prisvenlige alternativer med tilsvarende kvalitetsniveau.
Tænk desuden på:

 • 36V er udtryk for gennemsnitsspændningen. Fuldt opladet er spændingen på 42V. Derfor kan der stå 42V bag på opladeren, trods at den er til et 36V batteri.
 • Selv de bedste battericeller taber kapacitet med tiden. Vælger du mere kapacitet (Ah) end du har brug for, opnår du en længere generel levetid i forhold til dit behov. 
 • Forventet levetid op til ca. 5 år eller +1000 af-/opladninger ved regelmæssigt brug. Det forudsætter at batteriet opbevares, anvendes og vedligeholdes korrekt. Se her hvordan du forlænger batteriets levetid.
 • 374Wh giver typisk en rækkevidde på 50-60km på en almindelig cykel, men er meget individuelt og afhænger af vægt, vejr, dæktryk, terræn, valgt assistance og hvor meget du selv træder til.

Batteriet kan bruges på følgende elcykler:

 • Yosemite Low-Step 36V fra Biltema
 • Mustang Passion & Diamond
 • X-Zite årgang 2008-2012
 • Samt flere andre mærker

Specifikationer:

 • Battericeller: SINC 2600mAh
 • Spænding: 36V
 • Kapacitet: 10,4Ah / 374Wh
 • Ladestik: RCA
 • BMS afladningsevne: 15A
 • CE mærket / RoHS
 • Vægt: ca. 2,5 kg
 • 1 års garanti / 2 års reklamation*

* Forudsat batteriet anvendes og opbevares korrekt. Gælder ikke fysiske skader og overlast.

Endnu ingen kunde anmeldelser

Skriv en anmeldelse

36V / 10,4 Ah batteri til Mustang / Yosemite elcykel - 360 Wh

36V / 10,4 Ah batteri til Mustang / Yosemite elcykel - 360 Wh