Nedsat pris! 36V / 14,5Ah Phylion Joycube batteri til Kildemoes Egoing elcykel - 522 Wh 3 749 DKK Udvid

36V / 14,5Ah Phylion Joycube batteri til Kildemoes Egoing elcykel - 522 Wh

Phylion / Joycube Phylion / Joycube

Ny

Phylion Joycube elcykel batteri på 36V / 14,5Ah. Kan bruge på Kildemoes Egoing og Batavus elcykler uden Smart-BMS.

Batteriet er på 14,5Ah eller 522Wh med BAK kvalitetsceller. Det er en ny variant med CAN-BUS, som erstatter tidligere JCEB360 varianter uden Smart-BMS. Batteriet kommer stadig fra Phylion, som er en af verdens største producenter af elcykel batterier. Batteriet kræver desuden en ny 3-pins oplader.

Batteriet er kompatibelt med Egoing original batterierne, men uden Smart-BMS. De bruges på nogle modeller og årgange af Kildemoes elcykler med Egoing system samt Batavus, Elvira Madigan og flere andre. Forskellen er dog at batteriet, udelukkende fungerer på elcykler uden Smart-BMS eller med CAN-BUS. Dette er en vigtig detalje er være opmærksom på!

Du kan som regel identificere om din elcykel / batteri er uden Smart-BMS, bag på originalbatteriet.
På elcykler fra 2015-2019 skal batteriet være markeret med E = uden Smart-BMS. Er batteriet markeret med F = med Smart-BMS, kan du ikke benytte vores batteri. (se billede 5 med grøn markering)
På elcykler fra 2019 og frem, er batterier markeret med EN foran stregkoden på batteriets bagside med Smart-BMS. Er batteriets label, uden EN-markering (se billede 4 med grøn markering) kan du normalt benytte vores batteri på din elcykel.

Batteriet kan altså kun bruges på visse Egoing, Batavus og Elvira Madigan elcykler. Forvent ingen support fra Kildemoes angående dette. De benytter dette system for at låse dig til deres system, så batterierne kan sælges unødvendigt dyrt!
Er du i tvivl, bør du kontakte os for support.

Batteriet har indikator og 3-pins ladestik på siden og kan oplades med en passende Phylion lader på enten 2A, eller 3A hvis du ønsker hurtigere opladning. Standard oplader på 2A finder du her:

Flere detaljer

På lager - hurtig levering med Bring / UPS

 • Nej tak
 • 1 x 36V Phylion 3-pins oplader - 2A (Spar 50%)

3 749 DKK

4 999 DKK

-1 250 DKK

Køb for 749 DKK mere og få fri fragt!
* Med visse undtagelser. Gælder ikke ladcykler.

Dette elcykelbatteri er på 14,5Ah (ampere hours) hvilket typisk giver en rækkevidde på +70 km på høj effekt og op til 130 km på lav assistance*
Obs:

 • *Rækkevidden afhænger er flere faktorer som; vind og vejr, den samlede vægt, terrænet du kører i og din egen indsats.
 • Tænk på det forlænger batteriets generelle levetid hvis du stopper opladningen ved 80-90%. Brug evt en timer. Se flere tips hvordan du kan fordoble levetiden på dit elcykelbatteri her:
 • Det er fornuftigt at vælge et batteri med mere kapacitet end hvad du har brug for nu. Så undgår du at køre helt tom for strøm (hvilket kan beskadige batteriet) og tager højde for det kapacitetstab som opstår med tiden. Det sker for selv det bedste batteri, afhængig af hvordan og hvor meget det bruges. Forvent en levetid på 500-1000 opladninger.
 • 36V er udtryk for gennemsnitspændingen. Fuldt opladet er spændingen på 42V. Derfor kan der stå 42V på opladeren selvom det er et 36V batteri. 

Specifikationer:

 • CE mærket
 • Original Phylion Joycube 36V batteri
 • 14,5Ah / 522Wh
 • 3-pins ladestik
 • 1 års garanti + reklamationsret*
 • CAN-BUS, men kompatibel på elcykler uden Smart-BMS
 • Ej kompatibel med Egoing elcykler med Smart-BMS
 • Er du i tvivl, kontakt os for support.

* Forudsat batteriet anvendes og opbevares korrekt. Gælder ikke fysiske skader og overlast.

Endnu ingen kunde anmeldelser

Skriv en anmeldelse

36V / 14,5Ah Phylion Joycube batteri til Kildemoes Egoing elcykel - 522 Wh

36V / 14,5Ah Phylion Joycube batteri til Kildemoes Egoing elcykel - 522 Wh